Vergoeding van onze diensten

Onze diensten zijn vaak nog
voordeliger dan je denkt.

usp-vergoeding

Onze diensten worden tot wel 100% vergoed

Diensten die je van ons afneemt kunnen op verschillende manieren (deels) vergoed worden. Lees hieronder meer over de verschillende vergoedingsmogelijkheden.
Snel naar:

Aftrekbaar van inkomstenbelasting

Als je via Hups huishoudelijke hulp of persoonlijke begeleiding afneemt vanwege ziekte of invaliditeit, heb je het recht om de kosten hiervan af te trekken van je inkomstenbelasting. Hierdoor zijn onze diensten nog voordeliger.
Kostenbesparing tot wel 50%

Vergoeding via (zorg)verzekeraar

Alle grote verzekeraars vergoeden vervangende mantelzorg van Hups (afhankelijk van je polis en voorwaarden). Financiering kan via de polis van de persoon die mantelzorg ontvangt, maar ook op de polis van de mantelzorger zelf.

Huishoudelijke hulp na een ongeval wordt bijna door alle verzekeraars vergoed. We werken ook samen met verschillende letselschade partijen.

Tot wel 100% vergoed

Vergoeding via het PGB

Als je ondersteuning nodig hebt door ouderdom, ziekte of een handicap, kom je mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (PGB). Met een PGB koop je zorg in bij een zelfgekozen zorginstelling, bijvoorbeeld bij Hups. De kosten van onze diensten worden dan tot wel 100% vergoed.

Tot wel 100% vergoed

Vergoeding via gemeente

Wij werken samen met verschillende gemeenten om zoveel mogelijk mantelzorgers te ondersteunen. Dit kan voor jou betekenen dat onze mantelzorgondersteuning wordt vergoed bij jou in de gemeente.
Tot wel 100% vergoed
Vervangende mantelzorg samen afwas

Vragen? We helpen je graag!

Ben je op zoek naar fijne ondersteuning voor jezelf of dierbare? En vind je het prettig om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken? Dat kan! Vraag snel een vrijblijvend adviesgesprek aan. Tijdens het gesprek nemen we de tijd voor al jouw vragen en vertellen we je alles over de vergoedingsmogelijkheden die voor jou van toepassing zijn.

Vrijblijvend en vertrouwd