Werken bij Hups

Samen werken, samen groeien.

Kom jij ons team versterken?

Hups is een snelgroeiende organisatie waarbij we geloven dat onze medewerkers de drijvende kracht zijn achter ons succes. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde, gepassioneerde en gemotiveerde professionals die samen met ons willen bouwen aan een betere toekomst.

Snel naar:

Vestigingsmanager

Als vestigingsmanager zet jij je in om ervoor te zorgen dat iedereen de ondersteuning krijgt die zij wensen en verdienen. Aan de hand van de klantvraag regel je passende dienstverlening aan huis en zorg jij voor de beste match tussen klant en hup. Je bent hét aanspreekpunt voor klanten en hulpen en legt contact met lokale zorgpartijen
Noord & Midden Limburg · Eindhoven · Haarlem | € 2.900 - € 3.800 | 3+ jaar

Vestigingcoördinator

Jij bent dé spil tussen hulp, klant, zorgprofessional en de vestigingsmanager in jouw regio. Het is jouw verantwoordelijkheid om de hulpvraag zo goed mogelijk in te vullen en met alle partijen zo goed mogelijk contact te onderhouden. Jij zorgt voor de selectie van nieuwe hulpen én het matchen van de juiste hulp aan klanten die zorg, gemak of gezelschap nodig hebben!
Breda · Amsterdam · Hybride | € 2.350 - € 2.950 | < 1 jaar

Backofficemedewerker

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor het oplossen van vragen van onze klanten en hulpen. Je geeft prioriteit aan de tijd van de klant of hulp, zodat we hun vragen zo snel mogelijk kunnen oplossen. Als backofficemedewerker heb je goede administratieve vaardigheden om klant- en hulpcontacten correct te loggen, op te volgen en af te handelen. Je bent communicatief vaardig en vriendelijk. Je bewaart het overzicht en bent tevens administratief goed onderlegd.
Breda | € 2.350 - € 2.650 | < 1 jaar

Matchmaker Platform

Ben jij op zoek naar een leuke, flexibele bijbaan? Vind je het leuk om klanten en hulpen succesvol te matchen en ben je communicatief vaardig? Bij Hups zijn we op zoek naar een flexibele matchingtopper!
Breda | € 15,- per uur | < 1 jaar
Hups-Den-Haag_Linda-Bianca_800x533

Franchisenemer worden? Wij helpen jou ondernemen!

Ben jij een betrokken doener? En wil je graag gemak of ondersteuning aan huis regelen voor mensen in jouw regio? Sluit je aan bij Hups en start je eigen vestiging!