Vergoeding via (zorg)verzekeraar

Tot wel 100% vergoed
Wist je dat (zorg)verzekeraars vervangende mantelzorg en ondersteuning na een ongeval vaak vergoeden? Ook de diensten van Hups vallen onder deze regeling. Ontdek wat (zorg)verzekeraars te bieden hebben en hoe jij er gebruik van kunt maken.

Vergoeding vervangende mantelzorg

Hups is de vervangende mantelzorgspecialist van Nederland. We hebben als enige partij in Nederland afspraken met alle grote verzekeraars voor vervangende mantelzorg (respijtzorg). Heb jij een aanvullende polis? Dan is de kans groot dat je onze vervangende mantelzorg volledig vergoed kunt aanvragen.

Goed om te weten. Zowel de polis van de persoon die mantelzorg ontvangt als de polis van de mantelzorger zelf mag worden ingezet. De exacte vergoeding is afhankelijk van je polis en voorwaarden.

Ben je benieuwd of jouw zorgverzekeraar onze vervangende mantelzorg vergoedt? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of download onze brochure 'Mantelzorgvergoeding zorgverzekeraars 2024.

Download gratis onze brochure

Onze partners

Een overzicht van verzekeraars die onze vervangende mantelzorg vergoeden in 2024.
vgz-logo
zorg-en-zekerheid-logo
cz-logo
zilveren-kruis-logo
menzis-logo
unive-logo
nn-logo
ohra-logo
interpolis-logo
dsw-logo
asr-logo
onvz-logo

Vergoeding ondersteuning na ongeval

Een ongeluk kan veel ongemak veroorzaken, vooral als het je belemmert bij het doen van huishoudelijke taken. Als je letsel hebt opgelopen als gevolg van een ongeval, wordt dit mogelijk vergoed door jouw zorgverzekeraar. En dat geldt ook voor de diensten van Hups! We werken ook samen met verschillende letselschade partijen. De volgende taken kunnen we voor je verzorgen.

  • Schoonmaken
  • Koken
  • Boodschappen doen
  • Was- en strijkservice
  • Persoonlijke verzorging
  • Tuinonderhoud

Ben je benieuwd of jouw zorgverzekeraar ondersteuning na een ongeval vergoedt? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar of bekijk de polisvoorwaarden. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Vervangende mantelzorg samen afwas

Vragen? We helpen je graag!

Ben je op zoek naar fijne ondersteuning voor jezelf of dierbare? En vind je het prettig om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken? Dat kan! Vraag snel een vrijblijvend adviesgesprek aan. Tijdens het gesprek nemen we de tijd voor al jouw vragen en vertellen we je alles over de vergoedingsmogelijkheden die voor jou van toepassing zijn.

Vrijblijvend en vertrouwd