• Persoonlijk & dichtbij
  • Specialist in zorghulp
  • Advies & maatwerk
Vestiging

Welkom bij
Hups Eindhoven

  • Persoonlijk & dichtbij
  • Specialist in zorghulp
  • Advies & maatwerk
Gemak en mantelzorgondersteuning aan huis in de gemeente Eindhoven en omstreken.

Graag stellen wij ons even voor

Mijn naam is Rose en ik ben de vestigingsmanager in regio Eindhoven. Bijna 5 jaar lang heb ik vervangende mantelzorg mogen verlenen en weet ik hoe fijn persoonlijke aandacht kan zijn. Zelfs als mantelzorger van de persoon van wie je het meest houdt, is het normaal om ondersteuning te vragen zodat je op adem kan komen en tijd voor jezelf kan nemen. Graag kijk ik met je naar wat wij voor jullie kunnen betekenen. Neem gerust contact op voor een kennismaking!

Rose Kattenberg Eindhoven Hups
Vervangende mantelzorg man deuropening vrouw blij

Hulp voor mantelzorgers

Als mantelzorger draag je een enorme verantwoordelijkheid voor het welzijn van je dierbare.

Wij begrijpen dat dit soms een uitdagende taak kan zijn. Met onze diensten bieden we je graag de ondersteuning die past bij jouw behoeften.

Anderen over ons

Group 2242 4.9/5
Flexibel en betrokken
Het fijne is dat de hulp echt aandacht heeft voor onze vader. Flexibele inzet is mogelijk, zoals hulp bij het ontbijt naast het huishouden doen. Hups heeft goed begrepen wat we als familie zochten.

Familie Obbink, Heiloo
Group 2242 4.8/5
Bijzonder aangenaam
De inzet en liefde van het team van Hups om mijn moeder te verzorgen is goud waard! Als mantelzorger heb je weinig tijd en het prettige contact en de snelle hulp is dan bijzonder aangenaam.

Familie Swarte, Den Haag
Group 2242 (1) 5/5
Betrouwbaar en kundig
Professioneel voorgesprek en de afgewogen keuze om een bepaalde hulp in te zetten die past bij onze wensen. Dat gaf ons vertrouwen. Door de screening weet je wie je in huis haalt.

Mevrouw Breuseker, Kapelle
Group 2242 (1) 5/5
Een echte geruststelling
Het stelt mij gerust dat mijn moeder zulke persoonlijke aandacht krijgt van de dienstverleners van Hups. Ze bieden flexibele ondersteuning, zoals gezelschap of huishoudelijke hulp.

Frank, Amsterdam
Vervangende mantelzorg samen afwas

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Ben je als mantelzorger op zoek naar fijne ondersteuning voor jezelf of dierbare? En vindt je het prettig om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken? Dat kan! Neem dan gerust even contact met mij op.

Vrijblijvend en vertrouwd

Werken via Hups

Een ander helpen daar worden we blij van. Jij ook? Sluit je aan bij Hups!