• Persoonlijk & dichtbij
  • Specialist in zorghulp
  • Advies & maatwerk
Vestiging

Welkom bij
Hups Dordrecht

  • Persoonlijk & dichtbij
  • Specialist in zorghulp
  • Advies & maatwerk
Gemak en mantelzorgondersteuning aan huis in de gemeente Dordrecht en omstreken.

Graag stel ik mijzelf even voor

Ik ben Nienke, vestigingsmanager van de regio Dordrecht. Door mijn achtergrond als maatschappelijk werker kan ik snel een beeld vormen van een situatie en direct meedenken over passende oplossingen. Ik ben van mening dat het hierbij cruciaal is om samen te werken met andere zorgprofessionals uit de regio. Samen met mijn collega's Cathelijne, Imke en Esmee, zorg ik ervoor dat elke bewoner van de regio de zorg krijgt die nodig is.

Nienke Boom Dordrecht Hups
Vervangende mantelzorg man deuropening vrouw blij

Hulp voor mantelzorgers

Als mantelzorger draag je een enorme verantwoordelijkheid voor het welzijn van je dierbare.

Wij begrijpen dat dit soms een uitdagende taak kan zijn. Met onze diensten bieden we je graag de ondersteuning die past bij jouw behoeften.

Anderen over ons

Group 2242 4.9/5
Flexibel en betrokken
Het fijne is dat de hulp echt aandacht heeft voor onze vader. Flexibele inzet is mogelijk, zoals hulp bij het ontbijt naast het huishouden doen. Hups heeft goed begrepen wat we als familie zochten.

Familie Obbink, Heiloo
Group 2242 4.8/5
Bijzonder aangenaam
De inzet en liefde van het team van Hups om mijn moeder te verzorgen is goud waard! Als mantelzorger heb je weinig tijd en het prettige contact en de snelle hulp is dan bijzonder aangenaam.

Familie Swarte, Den Haag
Group 2242 (1) 5/5
Betrouwbaar en kundig
Professioneel voorgesprek en de afgewogen keuze om een bepaalde hulp in te zetten die past bij onze wensen. Dat gaf ons vertrouwen. Door de screening weet je wie je in huis haalt.

Mevrouw Breuseker, Kapelle
Group 2242 (1) 5/5
Een echte geruststelling
Het stelt mij gerust dat mijn moeder zulke persoonlijke aandacht krijgt van de dienstverleners van Hups. Ze bieden flexibele ondersteuning, zoals gezelschap of huishoudelijke hulp.

Frank, Amsterdam
Vervangende mantelzorg samen afwas

Vragen? Neem gerust contact met mij op

Ben je als mantelzorger op zoek naar fijne ondersteuning voor jezelf of dierbare? En vindt je het prettig om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor jouw situatie te bespreken? Dat kan! Neem dan gerust even contact met mij op.

Vrijblijvend en vertrouwd

Werken via Hups

Een ander helpen daar worden we blij van. Jij ook? Sluit je aan bij Hups!